GODDATA i Halmstad

Resultatfokuserad kompetens från GODDATA
Affärsstratergi - GODDATA, en smart investering

IT-service / IT-support, en mycket smart investering

A.
Hög kunskaps- och ambitionsnivå i samverkan med en förståelse och flexibilitet
B.
Kostnadseffektiva och stabila/säkra IT-lösningar åt små till medelstora företag
C.
Er totala IT-miljö vilken integreras till ett effektivt verktyg för ökad lönsamhet
D.
"BÄST I TEST"
Begreppet har präglats av våra mycket kompetenta kunder och samarbetspartners

IT-service med hög ambitionsnivå och blixtsnabb återkoppling


Om vår organisation
Vi är en komplett tjänsteleverantör för den moderna organisationens samlade teknikbehov. Teknisk infrastruktur utgör idag ryggraden i de flesta organisationers affärsverksamheter och opålitliga och/eller föråldrade system påverkar negativt vilket utgör en onödig riskexponering. Vi erbjuder integrerade infrastrukturella lösningar vilka är kostnadseffektivt skräddarsydda för att möta den individuella organisationens behov, så väl globalt som lokalt.

Målsättning - Alltid med er verksamhets bästa i fokus
Vi arbetar ständigt till att alltid vara det självklara valet när det gäller våra affärsområden. Detta uppnår vi med snabba, flexibla och kreativa medarbetare, en hög kunskaps- ambitionsnivå i samverkan med en flexibilitet och blixtsnabb återkoppling till den individuella organisationens behov och önskemål.

Raka och tydliga åtgärder i alla lägen
Vi skapar och underhåller skräddarsydda, kostnadseffektiva och stabila IT-miljöer åt små till medelstora företag, organisationer samt privatpersoner. Våra kunder ger oss kontinuerligt mycket gott betyg vilket vi värderar mycket högt, denna kundnöjdhet sporrar oss till att ständigt utvecklas till att alltid levererar än bättre tjänster och produkter under snabbast möjliga tidsram. Kontakta oss redan i dag då vi gärna vill berätta hur vi kan hjälpa även er till en mycket god investering.

Serviceavtal vilka präglas av snabbhet och kompetens
Vi hanterar er totala IT-miljö vilken integreras till ett effektivt verktyg för ökad lönsamhet. Ni lär känna en personlig tekniker med ansvar för er personal och totala organisation, en tekniker som väl känner er teknik och förstår era behov och önskemål. Ni når således snabbt och enkelt en personal att tala med för snabba och korrekta åtgärder i alla lägen. Vår personliga servis i samverkan med korrekta snabba och inte minst kostnadseffektiva åtgärder är en del av förklaringen till vår exceptionella kundnöjdhet, vilket har givit form för uttrycket "BÄST I TEST".

Privatkund
Som privatkund kan du tryggt och säkert ta del av samtliga tjänster vilka erbjuds till företag och organisationer.